Om oss

Sain selger kosttilskudd på nett til det norske markedet. "Sain" kommer fra det franske ordet som betyr sunn, og det er nettopp dette som er vårt hovedfokus. Vi vet hvor viktig det er å få i seg nok vitaminer og proteiner for å ha en sunn hverdag, og at det for mange kan være enklere å konsumere dette ved hjelp av tilskudd. Noen vitaminer dannes naturlig i kroppen, mens andre må kroppen få ved hjelp av kosthold. Vi ønsker derfor å tilby alle våre kunder det tilskuddet de trenger som ikke blir dekket av kosten eller naturlig i kroppen. 

 

Proteinpulver

Protein er kroppens byggestener og er viktig for alle å inneha. For de som trener og ønsker å øke muskelmassen er det essensielt med tilstrekkelig inntak av disse viktige byggeklossene. Hvor mye kroppen trenger bestemmes nemlig av hvor aktiv man er, og for noen kan det være et godt alternativ å kunne få i seg proteinene ved hjelp av proteinpulver.

Les mer: Hva er proteinpulver?

 

Pre-workout

PWO konsumeres før trening for å få en energiboost for dermed å øke ytelsesevnen. I en hektisk hverdag kan man fort tømmes for energi og det kan derfor være godt å få et tilskudd av energi ved hjelp av pre-workout, slik at man kommer seg på trening og klarer å prestere til det ytterste, og får maksimalt ut av økten. 

Les mer: Hva er pre-workout?

 

Vitaminer og mineraler 

De fleste vitaminer må konsumeres ved hjelp av kostholdet, da kroppen ikke er i stand til å produsere de selv. For å sikre deg de vitaminene som trengs for at kroppen din skal fungere optimalt er det for flere derfor enklest å ta vitamintilskudd for å dekke vitaminbehovet. 

Les mer: Kort og godt om mineraler

 

Fettforbrennere

Fat burners tas for å kunne forenkle forbrenningsprosessen når man trener. Dette gjøres ved at tilskuddet øker mengden energi som forbrennes, samtidig med at metthetsfølelsen øker. Dette kan minne noe om proteinpulver da fettforbrennerne også vil gi deg en boost av energi for å kunne hjelpe kroppen med å prestere ytterligere.

Les mer: Kort og godt om fatburner

 

Aminosyrer

Tilskudd av aminosyrer tas for å få en rask restitusjon etter trening. Dette gjøres ved at det stimuleres for muskelbygging samtidig som det forhindrer nedbryting av musklene. En populær variant er BCAA som vil gi deg et mentalt løft slik at man kan presse seg enda hardere under trening.

Les mer: Hvorfor bruke BCAA?

 

Kreatin

Kreatin kan tas som et kosttilskudd før trening for å kunne oppnå enda bedre resultater, i form av at den hjelper med å bygge muskler raskere og restituere enklere. Kreatin finnes naturlig i musklene, men ved hjelp av et tilskudd av kreatin vil det bli frigjort mer energi i musklene slik at man kan yte bedre under treningsøkten.

Les mer: Alt du trenger å vite om Kreatin