Retur og bytte

Fyll ut vårt retur-skjema. Du vil få en fraktetikett som kan brukes for returen. På returer som ikke er bytter, trekkes 49 kr fra tilbakebetalingsbeløpet. Dette gjelder såklart kun om du bruker vår retur-løsning/etikett og det er ikke noe fratrekk om man sender tilbake på egen regning.

1. Logg inn på din konto eller lag konto med samme e-post som du bestilte ordren med, trykk "opprett konto" på login siden.

2. Velg ordren på din side. 

3. Fyll ut de åpne feltene i skjemaet, og trykk så "submit" nederst på siden. 

4. Du trenger ikke å velge hvilke produkter som returneres.

Retur-veiledning

Etter at retur-skjema er fylt ut, får du en mail med retur-etikett eller instrukser for hvordan man lager det, samt. mulighet til å bestille opphenting fra postkassen.

Retur-etiketten kan printes ut, Posten har også begynt å ha frakt-etikett skrivere på mange postkontorer slik at det er mulig å printe ut fra postkontorene. 

Bytterett

Ved et bytte dekker vi retur-frakt. Man må plassere en ny ordre før vi behandler returen. Varen det skal byttes til, må bestilles selv. 

Angrerett

Om du ønsker å angre på kjøpet ditt har du alltid 100 kalenderdager fra siste vare er mottatt. Angrerettloven regulerer plikter og rettigheter mellom forbruker og næringsdrivende (se Lov om opplysningsplikt og angrerett ved fjernsalg og salg utenom faste forretningslokaler på https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2014-06-20-27?q=angrerett).