Norsk Gymgrossisten alternativ

Gymgrossisten - Alternativer

Gymgrossisten er en Svensk bedrift som har blitt en ledende aktør av kosttilskudd, treningsutstyr og klær i Norden. De tilbyr innovative og høykvalitetsprodukter som fyller alle krav til sikkerhet og kvalitet. 

Vi har sammenliknet bestselgerne av kosttilskudd hos Gymgrossisten for å finne gode alternativer med våre egne produkter. Les mer om kosttilskudd her.

Gymgrossisten Kreatin

Gymgrossisten har et utvalg av mange forskjellig typer kreatin. Alt fra kapselform og pulverform i form av monohydrat, kre-alkalyn, smaksatt kreatin og videre. Her har vi samlet den beste monohydrat kreatin alternativet vi har til Gymgrossisten sine. 

Creatine Monohydrate 

Creatine Monohydrate fra gymgrossisten minner mye om Pure Kreatin Monohydrate fra Sain. Kreatin monohydrat er noe av av det mest populære på markedet fordi det har dokumentert effekt. Kreatin kan hjelpe med muskelvekst, samt restituere raskere etter trening. Som Gymgrossisten selger vi monohydrat kreatin i både pulverform og kapselform

  

Gymgrossisten proteinpulver

Proteiner er kroppens byggeklosser og man er helt avhengig av proteiner for å bygge og opprettholde muskler. 

Whey100 er et høykonsentrert proteinpulver som er renere og inneholder mindre fett og karbohydrater enn Whey med en lavere prosentandel. 100% Whey kan være med på å forkorte restutisjonstiden og har et høyt innhold av protein. Whey100 passer ypperlig dersom du trenger påfyll av ekstra proteiner i kostholdet. Som alternativ til Whey100 fra Gymgrossisten anbefaler vi disse whey proteinpulverne.

 

Gymgrossisten Pre-workout

For de dagene man trenger energi for å komme seg igjennom treningsøkten er PWO, kort for Pre-Workout, et godt valg. Da den har andre stoffer enn bare koffein i seg som kan gjøre treningsøkten mer effektiv. Effekten av Pre-Workout kan variere fra person til person, derfor lønner det seg å prøve seg fram til sin match. 

Pre-workout fra gymgrossisten kommer i mange varianter, er du på utkikk etter noe nytt eller din match, prøv vårt alternativ til gymgrossisten sin supreme PWO, Pre-Workout fra Sain. 

Les mer om pre-workout her. 

Gymgrossisten Aminosyrer

BCAA er kort for Branched-chain Amino Acid og inneholder tre essensielle aminosyrer som kroppen bygger muskelvev av. De fleste av oss vil få i seg nok BCAA gjennom animalske proteiner, og det kan være mer utfordrende for vegetarianere å få i seg BCAA gjennom kostholdet. Som alternativ for gymgrossisten sitt tilbud av BCAA anbefaler vi vår egen BCAA.

Les mer om BCAA her.

 

Les også

Back to blog