Oppskrift: Protein Cookies

Sunnere cookies slår ikke feil og ved å tilsette proteinpulver får man proteinrike cookies man kan nyte mellom måltid eller etter trening. Disse er seige, sprø og mettende, og kan nytes med bedre samvittighet!

Ingredienser

  • 250 gram peanuttsmør - gjerne økologisk og kremet versjon, da crunchy peanøttsmør gjør det vanskelig å blande ingrediensene
  • 135 gram brunt sukker erstatning - sukrin gold eller kokossukker er gode alternativer
  • 30-60g Whey proteinpulver - Vi anbefaler vanilje eller nøytral da disse ikke påvirker smaken i like stor grad
  • 1 stort romtemperert egg

Fremgangsmåte

Bland ingrediensene i en bolle og bland godt, gjerne med en håndmikser. Bland til en tykk deig. Form 10-12 små/mellomstore baller og legg de på et stekebrett med bakeark. Press hver ball ned og form de til en cookie. Bak kjeksen i 10-12 minutter på 180 grader eller til kjeksen begynner å bli gylden i kantene. Kjøles ned på kjøkkenbenken og nyt gode proteinrike cookies. 

Tips 

  1. Tilføy mørk sjokolade i deigen eller på toppen av cookien før dem stekes i ovnen. 
  2. Kan erstatte peanøttsmør med mandelsmør eller annen kremet nøtt/frøsmør 
  3. Kjeksen er kaloririk og mettende, hver kjeks inneholder ca. 150 kcal
  4. Prøv deg frem med mengde proteinpulver, noen foretrekker mindre og andre mer

 

Les også:

Back to blog