Ingredienser
- 150-250gr proteinpulver
- 2ts bakepulver
- 1ts vaniljesukker (kan sløyfes)
- 5 egg
- vann/melk
Fremgangsmåte
- Bland proteinpulver, bakepulver og egg
- Tilsett vann/melk til du får en tykk og luftig røre. Væskemengden kommer an på mengden proteinpulver.
- Stek på middels varme og snu pannekakene når de har fått en gyllen farge.
- Server og nyt!
Proteinpannekaker smaker utrolig godt og et er lett mellommåltid som tar kort tid å tilberede. Det høye innholdet av proteiner i både proteinpulver og egg vil bidra til å bygge muskelmasse ved trening - denne oppskriften passer derfor perfekt både før og etter trening. Vi anbefaler å bruke Whey 100 naturlig proteinpulver i oppskriften, og du kan fint tilsette 1ts vaniljesukker for smak av vanilje. Denne oppskriften inneholder verken mel eller banan.
Ønsker du å prøve flere oppskrifter med proteinpulver?
Sjekk ut vår oppskrift på havregrøt med proteinpulver her!