Norsk Star Nutrition alternativ

Star Nutrition - Alternativer

Star Nutrition ble etablert i Sverige i 1999 og har siden det etablert seg til å bli det mest solgte kosttilskuddet i norden. De har fokus på effektive høykvalitets- og rimelige produkter. De har et bredt spekter av ulike kosttilskudd, hvor utvalget rommer blant annet proteinpulver, fettforbrennere, kreatin og aminosyrer.

 

Star Nutrition proteinpulver

Proteiner er kroppens byggestener og derfor essensielt ved muskelbygging. Ved hjelp av proteinpulver hjelper du kroppen med å ta opp nok mengde med protein, da man vil trenge mer desto mer man trener. Les gjerne mer om hva proteinpulver er her!

Blant utvalget Star Nutrition har av proteinpulver finnes det mange ulike alternativer. Du kan eksempelvis finne Whey 80 og Whey 100. Forskjellen på disse er hvor stor prosentandel det er av proteiner i produktet, hvor man i Whey 100 finner den høyeste andelen av ren protein og er dermed nesten helt fri for karbohydrater, laktose, fett og kolestrol.

Som et alternativ til Star Nutrition whey 100 anbefaler vi denne, som finnes i smaken sjokolade eller vanilje. Proteinpulveret har som hensikt å gi en god effekt på muskelbyggingen og restitusjonen i etterkant.

 

Star Nutrition kreatin

Kreatin hjelper til med å frigjøre energien i musklene ved trening slik at man skal klare å prestere bedre. Kreatin finnes naturlig i musklene, men ved et ekstra tilskudd kan du øke muskelstyrken og veksten ytterligere. Les mer om hva kreatin er her!

Til sammenligning med Star Nutrition tilbyr vi kreatin både i pulverform og kapsler. Star Nutrition creatine monohydrate er et helt rent kreatinmonohydrat som kun inneholder mikronisert kreatin. Som et alternativ til denne har vi vår Pure monohydrate kreatin som konsumeres til hensikt med å øke muskelvekst, styrke og utholdenhet. Vi tilbyr også kreatin kapsler for de som foretrekker å enkelt svelge tilskuddet med noe drikke.

 

Star Nutrition PWO

Pre-workout tas før trening for å øke energinivået, slik at man skal kunne prestere bedre under økta. Den ekstra energiboosten kan være nødvendig for at man skal orke å komme seg på trening og yte maksimalt i en travel hverdag. Les mer om PWO her!

Star Nutrition pre-workout får man både i pulverform, kapsler eller shot. Til sammenligning tilbyr vi pre-workout i pulverform. Pulveret blandes enkelt ut med vann eller man kan ta pulveret rett i munnen for så og skylle det ned med vann i etterkant. På denne måten vil man konsumere pulveret fortest mulig dersom man ikke har tid til å drikke en hel flaske med PWO før økta. Denne veganske pre-workouten får du i to deilige smaker, tropical punch eller peach ice tea. 

Back to blog