Bodylab kosttilskudd alternativer

Bodylab - Alternativer

Bodylab er et nordisk merke som produserer og selger sports nutrition og fit lifestyle produkter som proteinpulver, vitaminer og mineraler, BCAA, kreatin og treningsklær til dame og herre.

 

Bodylab proteinpulver

Proteinpulver er et populært kosttilskudd som bidrar til å bygge muskler, reparere vev og lage enzymer og hormoner. Whey 80 og Whey 100 er de vanligste formene for proteinpulver og hovedskilnaden mellom disse er proteininnhold og kaloriinnhold. Whey 100 har et nevneverdig høyere proteininnhold og lavere kaloriinnhold enn Whey 80, noe som skyldes en grundigere renseprosess av proteinpulveret. 

Bodylab har et stort utvalg av ulike smaker Whey 100 proteinpulver, deriblant de mest populære smakene som sjokolade, bringebær, vanilje, karamell. Som et alternativ til disse anbefaler vi våre proteinpulver som du finner her

Les mer: Hva er proteinpulver?

 

Bodylab BCAA

BCAA er en aminosyre som inneholder de tre aminosyrene: isoleucin, leucin og vanilin. Enkelt sagt er det en ingrediens du finner i protein. BCAA er et tilskudd om gjør det mulig å oppnå raske resultater, så fremt du trener og optimaliserer bruket. Den vanligste effekten av bruk av BCAA er reduksjon i fettandel, da trening bidrar til å øke andelen muskelproteiner. Forskjellen mellom proteinpulver og BCAA er at kroppen ikke trenger å bryte ned proteinet først.

Bodylab har både BCAA i pulver og kapselform slik at du enkelt kan velge det produktet som passer deg best. Som alternativ til Bodylab's BCAA produkter anbefaler vi denne.

Les mer: Hvorfor bruke BCAA?

 

Bodylab kreatin

Kreatin frigjør mer energi i musklene og gjør deg som regel i stand til å utføre et par ekstra repetisjoner per sett i styrketreningen. Ulike matvarer som kjøtt fisk og fjærkre inneholder allerede en del kreatin, men for de som av ulike årsaker ikke konsumerer tilstrekkelige mengder av disse produktene vil tilførsel av ekstra kreatin gi god effekt.

Bodylab sitt utvalg av kreatin fås i både pulver og kapselform. I pulverform har de både nøytral smak eller med smak av fersken slik at du kan velge den smaken du foretrekker. Som et alternativ til Bodylab sitt kreatin anbefaler vi enten disse kreatin kapselene, eller dette kreatinpulveret.

Les mer: Alt du trenger å vite om kreatin

Back to blog