Hva er clear whey?

Clear Whey er en gamechanger for de som ikke liker den tykke og kremete konsistensen til tradisjonelle proteinpulvere. Clear Whey har nemlig en lettdrikkelig konsistens, med en klar og gjennomsiktig farge, noe som gjør proteinshaken lett og forfriskende enten før, under eller etter treningsøkten. Den lette konsistensen har åpnet opp for en ny verden av forfriskende og fruktige smaker - finn dine favoritter! Hos oss finner du Clear Whey Isolate med smak av jordbær eller blåbær. Clear Whey blandes ut på samme måte som tradisjonelt proteinpulver, gjerne med iskaldt vann, slik at du kan nyte en kald og god sportsdrikk. Vi anbefaler at du bruker en shaker laget for proteinshakes slik at du sørger for en klumpfri sportsdrikke. 

 

Hvordan lages Clear Whey?

Clear Whey er et hydrolysert myseisolat som har gjennomgått en rekke filtreringsprosesser for å konsentrere innholdet av protein, samtidig som fett og laktoseinnholdet reduseres. Videre gjennomgår proteinkonsentratet en prosess som kalles hydrolyse, en prosess for å bryte ned protein og gjøre det enklere for kroppen å ta opp proteinene. Det er nettopp denne prosessen sørger for den klare og gjennomsiktige fargen i din ferdigblandede Clear Whey proteinshake. Den unike prosessen sørger også for et minimalt innhold av laktose og fett, som naturligvis gjør at sportsdrikken har et svært lavt kaloriinnhold sammenlignet med andre tradisjonelle proteinshakes på markedet.


Clear Whey vs Whey 100

Er du usikker på om du bør velge Clear Whey eller Whey 100? Det er rett og slett en smakssak. Enkelte foretrekker nydelige kremete proteinshakes, mens andre foretrekker lettdrikkelige og forfriskende sportsdrikker. Du kan sammenligne Clear Whey med en BCAA sportsdrikk. Kort sagt vil det være noe mindre kaloriinnhold i Clear Whey, men ikke en bemerkelsesverdig reduksjon som vil ha stor betydning for totalt kaloriinntak i løpet av en dag.

Du kan leser mer om hvordan velge riktig proteinpulver for deg her.

Back to blog