Den beste shakeren til proteinpulver

Formålet med en shaker er å blande klumpfri proteinshakes, men den kan også brukes til andre drikker som BCAA og vann. Vi har samlet våre beste tips slik at du kan velge den beste shakeren som passer deg og ditt behov!

 

Hvordan velge den beste proteinshakeren for deg

Viktige egenskaper

Ved valg av shaker er det noen viktige egenskaper du bør sørge for at produktet har, deriblant BPA-fri plast, lufttett lokk med en kork og et gitter som sørger for en klumpfri proteinshake. Våre shakere er alle utstyrt med disse egenskapene og er derfor helt ideelle for treningsentusiaster. Sain Nutrition's shakere passer perfekt enten du skal bruke den til en proteinshake, ønsker å nyte en kald BCAA på trening eller som vannflaske. 

 

Plast vs metallshaker

Metallshakere har de siste årene blitt mer og mer populært da de holder lengre på kulde og varme. De er også svært slitesterke og mer motstandsdyktige mot lukt da de kan vaskes i oppvaskmaskinen. Likevel er plastshakere de fleste sitt go to valg da de ofte er rimeligere og kan byttes ut oftere. I tillegg har de mindre vekt, noe de fleste foretrekker i gymbagen. Våre BPA-fri plastshakere er produsert for å tåle vask i maskin, slik at de enkelt kan vedlikeholdes over tid.

 

Se vår shaker her! Shakeren tåler temperaturer opp til 120 grader, og nedfrysning til -20 grader.

Back to blog