Proteinfabrikken kosttilskudd alternativer

Proteinfabrikken - Alternativer

Proteinfabrikken ble etablert i 2001 og har siden den gang utviklet seg til å bli en ledende skandinavisk leverandør av blant annet sportsnæring og kosttilskudd. Sortimentet deres er basert på egne merkevarer, samt andre velkjente merker. Utvalget av kosttilskudd er bredt, hvor de eksempelvis tilbyr proteinpulver, fettforbrennere, kreatin og ulike vitaminer. 

 

Proteinfabrikken proteinpulver

Når man skal bygge muskler er proteiner essensielt i prosessen da de er kroppens byggematerialer. Alle har behov for proteiner, men hvor mye man behøver bestemmes av hvor aktiv hverdag man har. Med dette sagt er det flere som ønsker et tilskudd ved hjelp av proteinpulver, og dersom man skulle ende med et overskudd vil det omdannes til energi.

Whey proteinpulver lages av myse og er en populær variant når det kommer til proteinpulver. Til sammenligning med Proteinfabrikken 100 whey protein, tilbyr vi whey proteinpulver i flere ulike smaker. Her finner man favoritter som sjokolade, bringebær og salt karamell. Whey 100% vil si at den inneholder mer protein og er et renere produkt enn eksempelvis Whey 80. Whey 100 går gjennom en mer grundig renseprosess og har derfor lavere innhold av fett og karbohydrater.

 

Proteinfabrikken kreatin

Kreatin er et av de mest populære kosttilskuddene. Produktet hjelper til med å forbedre prestasjonsevnen og få musklene til å vokse når man trener ved høy intensitet. Kreatin vil hjelpe deg med å øke antall repetisjoner og tyngde på vektene, og vil dermed føre til større fremgang og styrkeøkning. 

Til sammenligning med Proteinfabrikken sitt utvalg av kreatin tilbyr vi både kreatin pulver og kreatin kapsler, slik at du kan velge det alternativet du foretrekker best. For noen er det bedre å konsumere pulveret, mens andre syns det er enklere å svelge en kapsel med vann.

Proteinfabrikken kreatin monohydrate er en av deres toppselgere da det er det mest dokumenterte sporttilskuddet som finnes, med mest effekt. Som et utmerket alternativ til denne tilbyr vi monohydrate kreatin i to ulike størrelser; Kreatin monohydrate 300g og Monohydrate kreatin 400g

 

Proteinfabrikken vitaminer

Det meste av maten som konsumeres hver dag inneholder nødvendige vitaminer, likevel er det flere som ikke får i seg optimal mengde. Dette gjelder spesielt de som trener mye og presser kroppen til det ytterste, og flere finner det derfor mest hensiktsmessig å ta vitamintilskudd.

Sjekk ut vårt utvalg av vitaminer, som er gode alternativ til Proteinfabrikken sitt sortiment. Her finner du produkter som dekker flere behov, slik som B12, D vitamin, jern, multivitaminer og betakaroten.

Back to blog