Myrevolution kosttilskudd alternativer

Myrevolution - Alternativer

Myrevolution ble etablert i 2006 og har blitt en ledende aktør innenfor kosttilskudd på det norske markedet. Blant utvalget finner man proteinpulver, vitaminer og kreatin. Til sammenligning tilbyr vi et utvalg som kan minne mye om deres. 

 

Myoprotein

Myrevolution Myoprotein er kåret til best i test med 95 av 100 fornøyde kunder. Proteinet er sammensatt av myse og kasein, og hver shake inneholder 25g protein. Blant attributtene til produktet ser kundene ut til å verdsette det brede spekteret av smaker som produktet tilbys i. Dette kan sammenlignes med vår Whey proteinpulver som er laget av myse, og finnes i flere gode smaker. Velg mellom salt karamell milkshake, bringebær og yoghurt, sjokolade eller naturlig

 

Myrevolution kreatin

Kreatin brukes for å oppnå enda bedre effekt på trening, ved å bygge muskler raskere og enklere restituering etter trening. Kreatin monohydrat er blant de beste alternativene på markedet da den har best dokumentert effekt. Til sammenligning med Myrevolution har vi også utviklet monohydrat kreatin, både i kapselform og pulverform.

 

Myrevolution vitaminer

Blant utvalget til Myrevolution finner man ulike vitaminer som er nødvendige for kroppen. For flere kan det være vanskelig å få i seg alle vitaminer gjennom kostholdet, og vitamintilskudd er derfor et godt alternativ. I sortimentet finner man eksempelvis C vitamin, multivitamin og kalsium. Sjekk ut vårt utvalg av vitaminer som tilsvarer deres her!

 

MyoPWO

Myrevolution pre-workout gir deg en ekstra boost på trening samtidig som den skal motvirke tretthet og utmattelse. Dette er egenskaper på en typisk pre-workout og kan sammenlignes med vår. Pre-workout har samtidig en positiv effekt på blodstrømmen i kroppen og gir friskt oksygen til musklene, noe som reduserer muskelstivhet og melkesyre. Produktet vil også gi en ekstra "pump" som gjør at musklene virker større.

Back to blog