Norsk Myprotein alternativ

Myprotein - Alternativer

Myprotein ble etablert i 2004 i Manchester, og operer i dag i over 70 land. Myprotein er et ledende merke for sportsernæring, med et utvalg som blant annet inkluderer proteinpulver og vitaminer. Til sammenligning har vi et utvalg som er gode alternativer til deres kosttilskudd.

 

Myprotein proteinpulver

Proteiner er kroppens byggeklosser og er nødvendig for å bygge muskler. For de som trener aktivt hender det derfor at man trenger et ekstra tilskudd for å ha optimal mengde av protein. 

Whey protein er blant de mest populære proteinpulverene på markedet og er laget av myse. Blant utvalget kan man finne ulik grad av whey innhold, hvor 100% whey protein gir en rask og effektiv restitusjon etter trening. Denne er renere og inneholder mindre fett og karbohydrater enn alternativer med lavere prosentandel whey. Som alternativ til Whey fra Myprotein har vi disse Whey proteinpulverene som inneholder 100 whey

  

Myprotein vitaminer

Myprotein tilbyr også et bredt utvalg vitamintilskudd som for flere er nødvendig dersom de ikke får alle de nødvendige vitaminene gjennom kostholdet. Til sammenligning med deres utvalg tilbyr vi vitaminer som dekker flere ulike behov, slik som B12, D vitamin, jern, multivitaminer og betakaroten. 

 

Myprotein kreatin

Kreatin er et kosttilskudd som hjelper til blant annet med å bygge muskler raskere og restituere enklere etter trening. Kreatin monohydrat er blant de mest populære på markedet da de har best dokumentert effekt. Slik som Myprotein kreatin monohydrat tilbyr vi produktet både i pulver form og kapsel form.

 

Myprotein BCAA

Branched-Chained Amino Acids (BCAA) er en samlebetegnelse for en gruppe aminosyrer; leucin, isoleucin og valin. Disse oksideres i muskulaturen under trening og er essensielle byggestener til ny muskelmasse. Dette produseres ikke av kroppen naturlig og er derfor nødvendig å komme fra kostholdet og/eller tilskudd. 

Myprotein tilbyr BCAA både i kapsel- og pulverform, sjekk ut våre alternativer til deres utvalg her!

 

My protein pre workout

For å yte maksimalt under treningsøkten er det viktig å gi kroppen riktig og nok næring i forkant. Ved hjelp av pre-workout kan man gi kroppen en energiboost, slik at det vil bli enklere å løfte tyngre og oppnå bedre utholdenhet. Hvordan man ønsker å konsumere pre-workouten er varierende fra person til person, og derfor har Myprotein et bredt utvalg av alternativer. Her finnes det både i form av drikke, pulver og gummibiter. Våre alternativer til Myprotein pre-workout finner du her!

 

Back to blog