Mutant kosttilskudd alternativer

Mutant - Alternativer

Mutant sitt hovedfokus ligger på å skille seg ut fra mengden, og ikke være gjennomsnittlig - legg menneskeheten bak! Med dette lager de produkter av høy kvalitet på gode ingredienser. Utvalget deres rommer blant annet proteinpulver, BCAA og vitaminer, noe som kan minne om vårt sortiment.

 

Mutant protein

Proteiner er kroppens byggeklosser og er nødvendig for alle. Dersom man trener mye og ønsker større muskler har man behov for en større mengde, og flere finner den beste løsningen å være proteinpulver.

Mutant proteinpulver kommer i flere ulike størrelser og smaker. Mutant whey er deres bestselger innenfor protein og inneholder 100% myseprotein. Til sammenligning har vi også whey 100 proteinpulver, noe som betyr at den inneholder mer protein og mindre fett og karbohydrater enn de med lavere prosentandel whey. Vi tilbyr også smak for enhver, enten om du foretrekker salt karamell, bringebær og yoghurt, sjokolade eller naturlig

 

Mutant BCAA

BCAA inneholder tre essensielle aminosyrer som konsumeres for å få en rask restitusjon. Ved et tilskudd av BCAA får man et mentalt løft slik at man kan presse seg enda hardere under trening. Til sammenligning med Mutant tilbyr også vi BCAA i forfriskende iste med sitron smak. Denne kan nytes enten før eller under trening, eller kombineres med pre-workout for en ekstra boost.

 

Mutant vitaminer

I en hektisk hverdag kan det være lett å overse alle de nødvendige vitaminene som trengs for at kroppen skal fungere optimalt. Mutant tilbyr flere ulike vitamintilskudd som kan minne mye om vårt utvalg av vitaminer.

Back to blog